top of page

Din rubrik: Vad vill du ge receptet för namn?

Exempelrubriker: Kyckling- och quinoasallad på 20 minuter eller Så gör du sallad av säsongens grönsaker eller Det bästa sättet att göra sallad av rester


Få med ett nyclekord i rubriken om du vill förbättra inläggets SEO.


Nu när du fått dina läsare på kroken med en riktigt bra (och aptitretande) rubrik är det dags att skriva ett inledande stycke. Använd det här avsnittet för att mer precist informera läsarna om vad det är de kommer laga. Du kan passa på att förklara varför just du är expert på det här och vad du har för personliga erfarenheter av receptet. Egna anekdoter är ett jättebra sätt att väcka läsarnas intresse.

Innan du listar ingredienserna nedan, få in en sista mening som sammanfattar receptet. Du kan också nämna t.ex. hur många portioner receptet är till för och den sammanlagda tillagningstiden.


Här kan du lägga till dina bilder. Se till att de är högupplösta, av god kvalitet och lockar till att prova receptet. Använd gärna bilder för varje steg i receptet såväl som bilder av den färdiga rätten.


 

Ingredienslista

  • Namnge varje ingrediens och ange vilken mängd som ska användas

  • Länka gärna till produkter du rekommenderar

  • Glöm inte att få med valfria tillägg eller alternativ

Steg 1: Kom igång


Det här är det första steget mot det perfekta utförandet. Var så detaljerad du kan samtidigt som du ser till att läsarna hänger med.


Lägg till en rubrik för varje steg i receptet. Rubriker dyker upp allteftersom läsarna scrollar nedåt på sidan. Dela upp processen i korta, tydliga steg.


Steg 2: Lägg till så många steg du tycker att receptet behöver.


Formatera rubriken för varje steg som Rubrik 3.

 

Avsluta inlägget


Avsluta med en kort sammanfattning av det läsarna precis lärt sig. Uppmuntra dem gärna att lämna en kommentar, följa dig i sociala medier eller kolla in liknande inlägg.

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarii


bottom of page